Vitra Asma Klozet Montaj Sistemi ve Gömme Rezervuar İle Kombinasyonu

Vitra Asma Klozet Montaj Sistemi



 

Vitra Asma Klozet Montaj Sistemi ve Gömme Rezervuar ile Kombinasyonunun banyonuza katacakları:





2014 BANYO MODELLERİ

Estetik banyolar için pratik çözümler

Hijyenik:

VitrA gömme rezervuar, duvar içine gizlenen montaj çözümleriyle açıkta bağlantı borusu, ara musluk gibi rahatsız edici görüntüler olmadan rahatça temizlik imkanı sunuyor. Asma klozet kullanımı sayesinde yerden kazanılan yükseklik, klozetin altında boş alan yaratarak zemin temizliğinin kolayca yapılmasını sağlıyor.


Sessiz Kullanım:


Gömme rezervuar, içerisindeki özel doldurma grubu sayesinde sessiz çalışıyor. Gövde üzerine giydirilen strafor ise ekstra izolasyon sağlıyor.

400 kg Ağırlığa Dayanıklı


(asma klozetler için): Gömme rezervuar ve asma klozet kombinasyonu maksimum 400 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor. Beklenmedik durumlara karşı klozete uygulanabilecek muhtemel kuvvet öngörülerek tasarlanan ürün, kullanıcı için güvenli kullanım sunuyor.

Alan Tasarrufu:


Rezervuar sıva altında ve duvar arkasında gizlendiği için banyo alanından tasarruf sağlayarak banyoyu genişletiyor. Bu sayede duvar içi gizli tesisat çözümleri ile hem mekandan kazandırıyor hem de daha fazla yaşam alanı sunuyor.

Su Tasarrufu:


Klozet-rezervuar sistemleri, özel hazne yapıları ve düşük su kullanımı sağlayan gömme rezervuar iç takımları sayesinde gereksiz su tüketimini engelliyor. İnce gömme rezervuar, çift kademeli fonksiyonu ile 2,5/4 L ve 3/6 L alternatiflerinde maksimum %70’e varan su tasarrufu sağlıyor.

Kolay Bakım:


Tüm ürünler garanti kapsamında olup, herhangi bir arıza durumuna karşı garantili kullanım sunuyor. Kolayca takılıp sökülebilen kumanda panelleri sayesinde, sıva altı tesisata kolay erişim sağlanıyor.

Pratik ve Hızlı Montaj:


Gömme rezervuardaki özel parçalar ve sistemler sayesinde kolay ve hızlı montaj yapılabiliyor. Bu özelliği ile özellikle toplu montajlar için önemli bir avantaj sağlanıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder